Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Wijnglazen bedrukken

Wijnglazen als relatiegeschenk? Daar gaan uw relaties van bruisen! Wordt het een champagneglas of toch een luxe, bedrukt wijnglas? Een ronde bolling of toch de iets modernere met lichte hoek? Santé!

15 producten

Wijnglazen bedrukken

Denkt u aan wijnglazen bedrukken om uw assortiment aan te vullen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie wijnglazen op onze website staan. Wijnglazen voor rode wijn, wijnglazen voor witte wijn, portglazen en champagneflutes; we hebben het allemaal en alle wijnglazen kunnen worden bedrukt of eventueel gegraveerd. Bent u horecaondernemer en heeft u nieuwe glazen nodig voorzien van uw bedrijfslogo? Wij kunnen in alle wijnglazen voorzien die u nodig heeft.

Wijnglazen als geschenk

Wijnglazen bedrukken met uw logo om weg te geven als geschenk is uiteraard ook een optie. Vooral rond Kerst en Oud & Nieuw vormen wijnglazen populaire eindejaarsgeschenken. Een setje wijnglazen verpakt in een mooi doosje met daarop uw logo bedrukt bijvoorbeeld. Of u geeft een wijnpakket weg, bijvoorbeeld wijn in een kistje met 2 wijnglazen erbij. Ook dat kunnen wij leveren!

Wijnglazen assortiment

Wilt u een luxere uitstraling geven aan uw geschenk? Denk dan eens aan een decanteerkaraf met 2 wijnglazen, voorzien van een lasergravure. Maar misschien is het juist leuk om onderscheidend zijn door eens geen wijn weg te geven in de winter, maar juist in de zomer! Prachtige frisse bedrukte wijnglazen in combinatie met een fles rosé, een heerlijk zomergeschenk!

Wijnglazen bestellen

Op onze website kunt u zien wat de mogelijkheden zijn wat betreft wijnglazen bedrukken of eventueel graveren. Het bestelproces is duidelijk en overzichtelijk. Mocht u desondanks nog vragen hebben over de wijnglazen dan staat onze expert u graag te woord.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster