Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
bedrukteballen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
2 producten

Rugbyballen bedrukken

Rugbybal bedrukken? Natuurlijk! U heeft op die manier een leuk en sportief geschenk voor uw relaties! Met zo’n rugbybal komt u erg stoer over op uw relatie en u stimuleert sport! Neem eens een kijkje tussen alle rugbyballen die wij voor u klaar hebben liggen. Er zit vast en zeker een gaaf exemplaar tussen waar u uw relaties enorm blij mee kunt maken! Advies nodig over wat nu het beste geschenk zal zijn? Neem gerust een contact op via de contactgegevens helemaal bovenin. Wij helpen u graag verder!

Bedrukte rugbyballen: gooi het in de groep!

Met zo’n rugbybal bedrukken krijgt uw relatie een gaaf geschenk dat hij bijvoorbeeld op vakantie kan gebruiken. Op de camping of op het strand is het hartstikke leuk om met zo’n stoere american football over te gooien! Veel kinderen in uw doelgroep? Er zijn grote, maar ook kleinere exemplaren verkrijgbaar in onze webshop! We hebben allerlei soorten, maten en kleuren voor u in huis! Wat past het beste bij uw doelgroep?

Rugbyballen bedrukken voor relaties

Zo’n gave rugbybal bedrukken we op verschillende manieren, afhankelijk van het materiaal. Soms is het zo dat we de rugbybal bedrukken op aanvraag. Het kan ook zo zijn dat we van bijvoorbeeld de tampon- of zeefdruk gebruik maken. Ook over de bedrukking kunt u uiteraard advies vragen via de bovenstaande contactgegevens! Onze mensen weten er alles van! Bovendien drukken we altijd pas wanneer we akkoord van u hebben. U krijgt een digitale drukproef toegestuurd. Akkoord? Dan gaan we gauw aan de slag!

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Naast de digitale drukproef ontvangt u altijd een unieke code van ons in uw mail. Daarmee kunt u het gehele proces van bestellen, drukken en verzenden meekijken. Wij vinden het belangrijk dat u met ons kunt meekijken! Die transparantie heeft in onze 20 jaar marktervaring altijd hoog in het vaandel gestaan! Eerst zo’n bal proberen? Vraag een sample op!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster