Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
bedrukteballen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters
1 producten
Loading...
.
Basketbal bedrukken
Basketbal
  • Vanaf 500 stuks
  • Bedrukking op aanvraag
prijs op aanvraag
Bekijken

Speel in een hogere klasse en laat basketballen bedrukken!

Geeft u de deelnemers of toeschouwers van uw spannend sportevenement een blijvende herinnering mee? Wilt u na een sportieve teambuilding de deelnemers verrassen met een uniek aandenken? Heeft u een sport- of andere winkel en wilt u aan het einde van het jaar uw beste klanten een bijzonder eindejaarscadeau schenken? Of, misschien bent u wel een basketbalcoach en verdient uw topteam een flinke aanmoediging? Wij bedrukken basketballen: hoe origineel is dat om weg te geven! Met deze bal van topkwaliteit scoort u ongetwijfeld - en niet alleen op het basketbalveld. Met dit relatiegeschenk bouwt en versterkt u uw relaties.

Basketballen bedrukken? Kwaliteitsproduct! 

Wij hebben een uitstekende basketbal in ons assortiment, hij is van een hoogwaardige kwaliteit en heeft een duurzame rubberen oppervlakte. Daardoor kan men er zowel buiten als binnen mee spelen. De bal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De door u bestelde basketballen bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Wij volgen het drukproces van zeer nabij; dat is uw kwaliteitswaarborg. Dit laat ons toe om zeer flexibel te werken. Let u op dat de minimale afname van deze ballen 500 stuks is? De levertijd bedraagt circa 10 weken. Uiteraard is het mogelijk om tegen een meerprijs een snellere levertijd te realiseren, zodat we de basketballen kunnen invliegen.

Score!

De basketballen met logo zijn eenvoudig en snel te bestellen via deze site. Gratis verzending van onze producten is inbegrepen. Bovendien rekenen wij geen instelkosten op dit item. Dus.. Wilt u uw relaties eens echt verrassen? Gooi de bal naar de ring en scoor! Wij staan ter beschikking indien u meer informatie wenst. Mocht u vragen hebben over grote volumes of heeft u speciale wensen? Wij zijn al 20 jaar specialist in relatiegeschenken. Met onze ervaring bent u zeker van onze topkwaliteit! 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster