Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
bedrukteballen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Ga naar de producten ()
Reset filters

Voetbal accessoires bedrukken

Met voetbal accessoires bedrukken weet u zeker dat u scoort bij uw relatie! Sponsor een club of gebruik het gewoon als handige giveaway. Clubs, maar natuurlijk ook mensen op zich kunnen altijd bijvoorbeeld een ventielsetje of een pomp gebruiken. Vooral mensen met kinderen hebben altijd wel een bal in huis die zo nu en dan moet worden opgepompt. Voor clubs is een ballennet altijd handig, om alle ballen mee het veld op te krijgen.

Wat voor voetbal accessoires bedrukken we voor u?

Wat voor voetbal accessoires bedrukken we? Nou, zo ongeveer alles wat uw relaties goed kunnen gebruiken! Alleen al aan pompen hebben we verschillende soorten. Gaat u voor een elektrische of toch een ‘old school’ handmatige? We hebben zelfs gave geschenkverpakkingen om er een prachtig cadeautje van te maken! Het is in elk geval zeker dat uw relatie u zal waarderen. Kunt u wel advies gebruiken over wat voor geschenk het beste is voor uw relaties? Schroom niet en neem contact op via de contactgegevens bovenaan! Onze mensen helpen u graag verder!

Bedrukte voetbal accessoires

Deze voetbal accessoires bedrukken we altijd op een manier die perfect past bij het materiaal en de vorm van het geschenk. Of we nu tampondruk, zeefdruk of transferdruk gebruiken, u kunt altijd uitgaan van een bedrukking tot in detail. De mensen van onze logoservice zetten uw geüploade bestand wanneer nodig gratis om in een haarscherp, gevectoriseerd bestand. Voordat we uw voetbal accessoires bedrukken krijgt u altijd eerst een gratis digitale drukproef voor akkoord. Zo kunt u het proces gewoon meekijken.

Zelf uw offerte downloaden

Die transparantie vinden wij heel belangrijk. Daarom kunt u bij ons uw offerte zelf downloaden! Bovendien kunt u uw pakket altijd van deur tot deur volgen met ons track en tracesysteem. U krijgt een unieke code in uw mail, waarmee u uw pakket kunt registreren en volgen. Eerst een accessoire uitproberen? Dan bestelt u toch gewoon een sample!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster